Bejelentés


Elefántok Elephants are the best thing in the life!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
Veszélyben vannak az elefántok!
GlitterFly.com - Customize and Share your imagesÜzenetek az oldal látogatóinak:
2010. 06.06. Mostanában elkerültem az oldalam, mert nem nagyon értem rá.Most megint elkezdem frissíteni és elnézésetek kérem amiért nem volt régóta!Viszont köszönöm a 1300 látogatót!
Írjatok a vendégkönyvbe és érezzétek jól magatokat!
DoDy

Üzenetküldés
Szia, ide is elküdheted véleményedet, vagy ha valami érdekeset tudsz az elefántokról. Köszi: Dobróka

E-mail címed:
Szöveg:Hírek
Időleges változás az oldal profiljában

Kedves látogatók! Akik nem a Főoldalon olvassák ezt, azoknak szánom elsősorban e rövid tájékoztatást. Tehát: megváltozott az oldal profilja. Nem mindörökká, de jó időre. 2009-et már újra elefánttal telve köszöntjük... ~Angeleyes~

tovább >>


Etess elefántokat!

A Fővárosi Állat- és Növénykertben nyáron mindennap lehet elefántokat eteni, mégpedig a következő helyszíneken: 11.00 - Elefántkifutó 14.00 - Elefántház (Természetesen nem csak elefántot lehet etetni, hanem mondjuk kattát és nyílméregbékát, de sétáltathatsz tevét és alpakát stb.)

A Ruam Mua! kiállítás összes képe

Fent van az összes kép a kiállításról. Nagyon sajnálom, hogy külön-külön oldalra tudtam csak elhelyezni őket, de egy képgaláriába mindössze 30 kép fér. Elnézést kérek a kellemetlenségekért, de csak így lehet megoldani a 76 kép felrakását.

Ruam Mua! kiállítás

A Ruam Mua! egy képkiállítás, mely egy elefántpark mindennapjait hivatott bemutatni. Ebben a konkrét elefántparkban öreg elefántok találnak nyugodt időskorra. A kiállítás utazó kiállítás, szerte a világon megtekinthető. (A képanyag fenn lesz majd az oldalon)


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!